Werkwijze

NICOLE RIJKERS FOTOGRAFIE

Voor de shoot:

U ontvangt via de mail een informatiebrief en een toestemmingsformulier waarop u kunt aangeven waarvoor de fotograaf de foto’s wel of niet mag gebruiken. Dit formulier kunt u aan de fotograaf geven tijdens de fotoshoot, maar u mag het natuurlijk ook mailen. Nicole Rijkers Fotografie zal u vragen om 06-nummers uit te wisselen, zodat er korte lijnen zijn i.v.m. de weersomstandigheden. Heeft u Nicole Rijkers Fotografie gekozen als fotograaf voor uw bruiloft, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
 

Tijdens de shoot:

Het is altijd even wennen als er een camera op je gericht is. Kinderen vinden dat nog wel eens lastig. Soms maken we eerst wat gekke foto’s ( springen, rennen, lachen). We proberen de groepsfoto’s als eerste te maken, omdat de spanningsboog van kinderen dan nog goed is. Het is vooral belangrijk dat iedereen ontspannen is. Soms geposeerd, maar zoveel mogelijk spontaan! Het biedt de gelegenheid om iedereen erop te zetten zoals ze zijn!
Heeft u zelf leuke ideeën of wensen, laat het mij gerust weten.
Om een mooi rustig beeld te krijgen op de foto is het fijn als de kleuren van de kleding op elkaar zijn afgestemd. Neem bijvoorbeeld de blauw/wit tinten of de beige/bruin tinten.
 

Na de shoot:

De fotograaf maakt een selectie van de gemaakte foto’s en zal deze bewerken. Nicole Rijkers Fotografie streeft ernaar de foto’s binnen 3 weken af te leveren. Zodra de foto’s klaar zijn, ontvangt u een persoonlijke inlogcode voor de online gallery. De foto’s zijn alleen voor u zichtbaar. U kunt deze code delen met uw familieleden.
In de galley staan de geselecteerde foto’s. Door op de hartjes bij de foto te klikken laat u de fotograaf weten welke foto’s u graag wilt ontvangen. Wilt u meer foto’s bestellen, dan kan dat. Zodra u d.m.v. de hartjes heeft laten weten welke foto’s u graag zou willen ontvangen, zal Nicole Rijkers Fotografie u de factuur mailen. Zodra de betaling ontvangen is worden de foto’s in hoge resolutie, zonder logo verstuurd met het programma “wetransfer”.
Het is altijd leuk om te horen hoe u de fotoshoot heeft ervaren. U kunt een review schrijven op Facebook. Zo kunt u andere klanten weten hoe u de fotoshoot heeft ervaren.
 

Reiskosten

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km. Bij afstanden groter dan 15 km zijn de reiskosten € 0,30 ct/km.
 

Vrijgesteld van BTW

Per 1 jan 2020 kon de kleine ondernemer ervoor kiezen om vrijgesteld te worden van BTW. Dat kan als de jaaromzet lager is dan € 25.000.Nicole Rijkers Fotografie heeft deze vrijstelling bij de Belastingdienst aangevraagd en deze is toegewezen. Dat betekent dat Nicole Rijkers Fotografie geen BTW aan haar klanten hoeft te rekenen.
 

De kleine lettertjes

  • De selectie van de foto’s wordt gemaakt door Nicole Rijkers Fotografie..
  • Een fotoshoot op een buitenlocatie zal bij slecht weer worden verzet naar een andere dag.
  • Een fotoshoot op een buitenlocatie zal bij slecht weer worden verzet naar een andere dag.
  • U mag de foto’s delen met vrienden en familie en plaatsen op sociale media en u kunt de foto’s laten afdrukken bij een winkel naar keuze. Het taggen van Nicole Rijkers Fotografie wordt zeer gewaardeerd.
  • Op alle foto’s zit een copyright.
    Dat betekent dat alle foto’s eigendom blijven van Nicole Rijkers Fotografie en deze kan gebruiken voor sociale media, website, Facebook, Instagram, blog en fotowedstrijden. Mocht u echter bezwaar hebben tegen het gebruik van de foto’s op sociale media of website dan kunt u dit aangeven in het “toestemmingsformulier”.
  • Het is niet mogelijk om de originele fotobestanden te ontvangen.
  • U mag de foto’s niet voor commerciële doeleinden gebruiken, tenzij schriftelijk overeengekomen is met Nicole Rijkers fotografie. Ook mogen de foto’s door u niet worden ingestuurd voor fotowedstrijden
  • Het is niet toegestaan om foto’s van mijn website te gebruiken of te kopiëren.

nicole rijkers fotografie werkwijze fotoshoots fotoreportages fotoreportage fotoshoot gezin portret bruiloft huwelijk