Gastenboek

Thank you for the new memories

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Ingrid Ingrid
Omdat ik een eigen bedrijf ga starten was ik op zoek naar een forograaf voor foto’s op mijn website. Nou, super blij met de foto’s die Nicole heeft gemaakt. Een fotoshoot is niet echt mijn ding, maar Nicole zorgde ervoor dat het relaxed verliep en binnen een uur waren we klaar! En met het resultaat ben ik super blij en was ik zeer verrast over :Foto’s van mezelf waar ik direct tevreden mee ben, dat komt nooit voor ?. Super bedankt Nicole!!
Rianne Rianne
En heel geslaagde fotoshoot gehad voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders. Uitgebreid fijn contact gehad met Nicole voordat het plaatsvond (locatie, weer etc). De prachtige foto's waren ruim binnen de vermelde tijd klaar. Fijn ook het digitale overzicht waar we (de gezinsleden) allemaal onze favoriete foto's konden aanvinken. Het is toch best wel spannend, maar Nicole zorgde voor een relaxte sfeer. Een zéér geslaagde ochtend met een prachtig resultaat! Nogmaals bedankt Nicole!
M Dauwan M Dauwan
Het is alweer even geleden, maar we hebben in december 2017 een prachtige familie fotoshoot gehad in de duinen met Nicole. Waar ik een beetje bang was voor slecht weer, had Nicole er alle vertrouwen in. En jawel, het werd een prachtige zonnige dag met een zeer geslaagde fotoshoot! We hadden onze ouders deze fotoshoot cadeau gedaan en wisten niet helemaal wat we ervan moesten verwachten. Maar Nicole is een kei! Zeer professioneel en zeer gezellig wist ze toch snel te achterhalen wat bij ons zou passen en wat voor foto's het moesten worden! Inmiddels hangen er 2 in zeer groot formaat en afgedrukt op hout (ja Nicole levert fotos in zeer mooie kwaliteit en hoge resolutie) in de woonkamer van mijn ouders! Nogmaals veel dank voor de gezellige shoot en prachtige foto's Nicole! Je bent geweldig!!
Jo-Ann Jo-Ann
Wat hebben wij een heerlijke ontspannen fotoshoot gehad in de duinen. De kinderen waren lekker aan het spelen en Nicole ging helemaal los. De kids hadden niets door. Doordat het zo gezellig en relaxed was wilden ze zelfs even poseren. Bedankt voor die mooie herinneringen op een foto! Niet alleen wij zijn er blij mee maar ook de oma's en opa's genieten ervan! Je bent een topper! X
Beheerdersantwoord van: Nicole
Dank je wel Jo-ann, we hebben inderdaad heerlijk genoten in een gezellige en ontspannen sfeer!! ?

Wall of Fame

 

 

Mail uw foto naar:
of via Whatsapp naar: 06-11158689